Verken Amsterdam met Event op het Water

Amsterdam staat wereldwijd bekend om haar iconische grachten, die het hart vormen van de stad. Waarom niet van deze prachtige waterwegen gebruik maken voor een unieke en onvergetelijke ervaring? Met Event op het Water kun je de charme van Amsterdam op een nieuwe manier ontdekken. Van intieme feestjes tot grootschalige zakelijke evenementen, alles is mogelijk op het water. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een unieke sfeer die elke bijeenkomst onvergetelijk maakt.

Waarom kiezen voor een event op het water?

Een rondvaart door Amsterdam is al snel bijzonder door de rijke cultuur en historie die de stad uitstraalt, maar een uitje op het water tilt dit naar een hoger niveau. De grachten zijn niet zomaar onderdeel van het decor; ze spelen een actieve rol in het creëren van een unieke sfeer. Terwijl je door de rustige grachten vaart, bewonder je de indrukwekkende grachtenpanden, pittoreske bruggen en iconische bezienswaardigheden zoals de Westerkerk en het Anne Frank Huis.

Het water biedt een bijzondere setting waarin de stad in een ander licht verschijnt. Vooral tijdens de avonduren, wanneer de stad verlicht is, heeft een boottocht een bijna magische uitstraling. Dit maakt het perfect voor zowel zakelijke evenementen als privéaangelegenheden.

Rondvaart door Amsterdamse grachten
Een rondvaart door Amsterdamse grachten

Maatwerk voor elk type event

Of je nu een kleine, intieme bijeenkomst wilt organiseren of een grootschalig bedrijfsevenement plant, Event op het Waterbiedt talloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor verschillende soorten boten, afhankelijk van de omvang van je gezelschap en het type evenement. Van luxe salonboten voor chique diners tot ruime partyboten voor feesten met muziek en dans. Elke boot is uitgerust met moderne faciliteiten, zodat je kunt genieten van een comfortabele en zorgeloze vaart.

Voor een privéfeestje met vrienden of familie kun je denken aan een gezellige borrelboot, compleet met hapjes en drankjes. Zakelijke evenementen zoals conferenties, productlanceringen of netwerkbijeenkomsten kunnen ook uitstekend plaatsvinden op het water, met opties voor catering, audiovisuele apparatuur en entertainment.

Culinaire belevenissen aan boord

Een belangrijk onderdeel van elk event is natuurlijk het eten en drinken. Bij Event op het Water kun je kiezen uit verschillende culinaire arrangementen die aan boord worden geserveerd. Van een eenvoudige borrelplank tot een uitgebreid diner met meerdere gangen, alles is mogelijk. Veel van de boten werken samen met gerenommeerde cateraars die gebruik maken van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, zodat je kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl je door de grachten glijdt.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie